Damstraat 33A - 9850 Nevele - Vosselare
Telefoon: +32 (0)9/3717302
Gsm: +32 (0)497/466 101
E-mail: dirk_meirhaeghe@hotmail.com

Vito

Bekijk >
Vito

Sprinter

Bekijk >
Sprinter

Volkswagen Golf 1.6 CR TDi BlueMotion DPF

Bekijk >
Volkswagen Golf 1.6 CR TDi BlueMotion DPF

Mercedes-Benz C 200 Classic

Bekijk >
Mercedes-Benz C 200 Classic

VW Tiguan

Bekijk >
VW Tiguan

Ons bedrijf

Al meer dan twintig jaar proberen wij uw vertrouwen waar te maken. Jaar na jaar stellen wij dan ook met veel plezier vast dan ons klantenbestand blijft groeien.

Al jaren volgen wij dezelfde strategie; het inkopen van kwaliteitsvolle, jonge Duitse tweedehandswagens die wij aan een scherpe prijs kunnen aanbieden. In onze recente showroom van 400m² beschikken wij steeds over een vijftiental voertuigen. Indien u een bepaald type voertuig zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Binnen de twee weken kunnen wij u een wagen aanbieden volgens uw wensen en binnen uw budget. Ook volledig nieuwe wagens en bestelwagens kunt u bij ons bestellen, wij zorgen steeds voor een aantrekkelijke prijs

Daarnaast staan wij garant voor een persoonlijke service via onze gediplomeerde en ervaren mecaniciens en carrosiers. Onze werkplaats van 750m² is uitgerust met verschillende werkbruggen, een spuitcabine, een voorbereidingszone en een verflabo. Wij werken met het beste materiaal en beschikken over de nieuwste informatica-apparatuur. Zowel voor een gewoon onderhoud als een zware herstelling is uw wagen, bestelwagen of lichte vrachtwagen in goede handen bij ons.

Graag verwelkomen wij u in onze zaak
Dirk, Sabine en ons team